Prvý stupienok víťazov si v štvrtom júlovom otváracom víkende ukoristila snímka Krúdovci: Nový vek

27.7.2021|Marko Aust|

V štvrtom júlovom otváracom víkende obsadili všetky miesta na stupňoch víťazov filmové novinky.

Najcennejší stupienok si ukoristila rodinná animovaná snímka Krúdovci: Nový vek, kde sa opäť stretneme s pravekou rodinou z doby kamennej. V premiérovom otváracom týždni ju zhliadlo 21 728 divákov a tržby boli 123 637 eur.

Druhé miesto patrí rodinnej snímke Gump - pes, ktorý naučil ľudí žiť natočenej podľa rovnomennej knižnej predlohy. Film režiséra F.A. Brabca je o svete videným očami túlavého psa Gumpa, ktorý hľadá svoje šťastie. V uvádzacom týždni mal 6 506 divákov spolu s tržbou 38 522 eur.

Posledné miesto na stupienku víťazov si berie mysteriózny thriler od M. Night Shyamalana s názvom Čas, ktorý mal 5 784 divákov a tržby 37 691 eur. Rodina s dvoma malými deťmi trávi dovolenku v tropickom raji. Dostanú sa na tajnú pláž, kde nájdu mŕtvolu. Po prvom šoku prichádza ďalší a väčší šok - všetci náhle, nevysvetliteľne, rapídne starnú, čo vidno najmä na deťoch.

Okrem prvej trojice sa z filmových noviniek ešte na 11.mieste umiestnil akčný thriler G.I.Joe: Snake Eyes (počet divákov 1 249, tržby 7 775 eur). Muž prezývaný Snake Eyes je jej najzáhadnejším členom tajnej vojenskej jednotky G.I. Joe, ktorá rieši úlohy, na ktoré nikto iný nestačí.

  Foto © Cinemart/Continental Film

Súvisiace články