Kristen Wiig nahradí Reese Witherspoon vo filme Downsizing

1.4.2016|Ivet Kollárová|
Kristen Wiig nahradí Reese Witherspoon vo filme Downsizing

Herečka a komička Kristen Wiig sa predstaví v novom filme režiséra Alexandra Payna, Downsizing. Zahrá si tak po boku Matta Damona, s ktorým sa nedávno objavila v snímke Marťan od Ridleyho Scotta.

Film Downsizing sa sústredí na muža z Omahy, ktorý začne rozmýšľať nad svojím životom a zistí, že keby sa zmenšil, bol by jeho život oveľa lepší ako doteraz. Tak sa pridá ku skupinke ľudí, ktorí sa chystajú podstúpiť proces zmenšenia, čo im umožní žiť v mnohých miniatúrnych spoločnostiach rozpínajúcich sa po celom svete.

Okrem Wiig a Damona sa vo filme predstavia aj Christoph Waltz, Jason Sudeikis, Neil Patrick Harris a Alec Baldwin.

Wiig vo filme nahradí herečku Reese Witherspoon, ktorá musela od projektu štúdii Paramount odstúpiť kvôli pracovnej vyťaženosti.

Režisér snímky Alexander Payne spolupracuje s Jimom Taylorom aj na písaní scenára. Jeho predchádzajúce filmy boli Deti moje s Georgeom Clooneym v hlavnej úlohe a Nebraska.

Herečku Kristen Wiig sme mohli okrem Marťana vidieť aj vo filme Dámska jazda, či indie snímkach Diary of a Teenage Girl, či Welcome to Me. Najbližšie sa predstaví v remaku filmu Krotitelia duchov od režiséra Paula Feiga s Melissou McCarthy po boku.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos/archív

Súvisiace články