Trailery k filmom Earthquake Bird, The Turning a Jungle Cruise

12.10.2019|Ivet Kollárová|

Universal Pictures, Walt DisneyNetflix prinášajú prvé upútavky k hororu The Turning, dobrodružnému akčnému Jungle Cruise a psychologickej dráme Earthquake Bird.

Jungle Cruise

Predstavitelia štúdií Walt Disney sa pred natáčaním dobrodružnej akčnej novinky poriadne rozhliadli po svojom zábavnom parku Disneyland a nechali sa inšpirovať jednou atrakciou, ktorá návštevníkov berie na plavbu amazonskou džungľou. 

Takto inšpirovaný film sa zameriava na charizmatického kapitána riečnej lode, ktorý ponúka nezabudnuteľnú plavbu po Amazonke a dvoch súrodencov, ktorí sa rozhodnú preskúmať všetky zákutia tejto zážitkovej plavby. V hlavných úlohách uvidíme Emily Blunt, Dwayna Johnsona, Jacka Whitehalla, Edgara Ramireza, Jesseho Plemonsa, či Paula Giamattioho. O réžiu filmu sa postaral Jaume Collet-Serra.

Film Jungle Cruise príde do slovenských kín 23. júla 2020.

Earthquake Bird

Na motívy rovnomenného románu od Susanne Jones vznikla v réžii Washa Westmorelanda mysteriózna, psychologická dráma, v ktorej sa mladá žena stane, po zmiznutí jej kamarátky, hlavnou podozrivou v prípade vraždy.

Film sa odohráva v roku 1989 v japonskom hlavnom meste Tokio a sleduje Lucy Fly, ktorá sa prenasledovaná svojou bolestivou minulosťou pokúša o nový život v novom meste. Zároveň sa púšťa do riskantného vzťahu s Teijim, dobre vyzerajúcim, no podobne poznačeným miestnym fotografom. Udalosti naberú neočakávaný smer, keď sa do ich života votrie naivná Lily, a ktorá neskôr za záhadných okolností zmizne.

V hlavných úlohách aktérov prapodivného milostného trojuholníku uvidíme Aliciu Vikander, Riley Keough a Naokiho Kobayashiho.

Film Earthquake Bird bude mať na stanici Netflix premiéru 15. novembra 2019.

The Turning

Film je adaptáciou rovnomenného hororu od Henryho Jamesa, ktorý na filmové plátna preniesla režisérka Floria Sigismondi. Príbeh nás zavedie do záhadného domu v Maine a k mladej Kate, ktorá v ňom dostala prácu ako opatrovateľka dvoch osirelých detí, Flory a Milesa. Kate však čoskoro odhalí znepokojujúce zistenie, deti, aj dom ukrývajú temné tajomstvá, ktoré sa dostávajú na povrch a realita zrazu nie je taká, ako sa na prvý pohľad zdá. Vo filme si zahrali Mackenzie Davis, Finn Wolfhard, Brooklyn PrinceJoely Richardson.

Film The Turning bude mať v Amerike premiéru 24. januára 2020. Slovenská premiéra známa zatiaľ nie je.

Zdroj:  youtube.com Foto © Depositphotos/Universal/Disney/Netflix/youtube

Súvisiace články