Trailery k filmom Free Guy, The 355 a The Witches

6.10.2020|Ivet Kollárová|

Štúdia 20th Century Studios (Disney prakticky), UniversalWarner Bros. potešili svet prvými upútavkami k svojim novým projektom, ktoré možno uvidíme v kinách.

Free Guy

V réžii Shawna Levyho a so scenárom od Matta LiebermanaZaka Penna nám svoju nepriestrelnú charizmu a komediálny talent opäť raz predstaví Ryan Reynolds a to v úlohe bankového úradníka, ktorý jedného dňa zistí, že celý jeho svet je len populárna videohra a on je len obyčajná postavička na pozadí veľkých vecí. 

Guy, ako sa nazýva, sa rozhodne zobrať osud do vlastných rúk a vo svete bez hraníc sa vydáva na misiu zachrániť svoj svet od úplného zničenia, resp. odstavenia hry, keďže jeho rebélia poriadne zamiešala karty v „reálnom“ hráčskom svete.

Okrem Reynoldsa vo filme uvidíme aj Jodie Comer, Joea Keeryho, Lila Rel Howeryho, Utkarsha Ambudkara, či Taikiho Waititiho.

Film Free Guy by mal prísť do kín 10. decembra 2020.

A pre istotu, ak by filmu nevyšla jeho, už aj tak raz preložená premiéra, herci z filmu natočili video z alternatívnymi termínmi premiéry:

The 355

Režisér Simon Kinberg natočil akčný špionážny thriller s tímom snov s top vplyvnými herečkami. V hlavných úlohách tajných agentiek sa predstavia Jessica Chastain ako Mason “Mace“ Brown zo CIA, Diane Kruger ako Marie z nemeckej tajnej služby, Lupita Nyong’o ako Khadijah bývalá agentka MI6 a IT špecialistka a Penélope Cruz ako Graciela, nadaná kolumbijská psychologička. V boji o záchranu sveta sa stretnú zoči voči tajomnej žene, ktorá sleduje každý ich krok, Lin Mi Sheng, ktorú stvárnila Fan Bingbing.

Svet je vystavený nebezpečnej hrozbe bez tváre. Prísne tajná a nebezpečná zbraň sa dostala do nesprávnych rúk, čo môže vyústiť do tretej svetovej vojny. Štyri tajné agentky s povolením zabíjať musia spojiť svoje sily a v nebezpečnej, až smrteľnej misii sa pokúsiť získať ju späť. 

Okrem vyššie spomínaných herečiek si vo filme zahrali aj Sebastian Stan, či Edgar Ramírez. O scenár k filmu sa postaral KinbergTheresa Rebeck. Jednou z producentiek filmu je aj Jessica Chastain spoločne s Kelly Carmichael za spoločnosť, ktorú založila Chastain, Freckle Films.

Film The 355 má naplánovanú USA premiéru na 15. január 2021. Dátum premiéry u nás známy zatiaľ nie je.

A poster k filmu:

The Witches

Čarodejnice sú späť! Režisér Robert Zemeckis natočil novú adaptáciu obľúbenej knižky od spisovateľa Roalda Dahla. Vizuálne inovatívne fantazijne dobrodružstvo pre novú generáciu rozpráva príbeh malého chlapca, ktorého vychováva jeho stará mama v mestečku Demopolis v Alabame. Dvojica sa nečakane zapletie s očarujúcimi, no diabolskými čarodejnicami, ktoré nemajú radi deti a chystajú diabolský plán ich premeny na myši. 

My skôr narodení rozhodne nezabudneme na hororovú premenu Anjelicky Huston z nóbl dámy na hrôzostrašnú čarodejnicu z originálu z roku 1990. V novinke si hlavnú čarodejnicu zahrala Anne Hathaway. Okrem nej vo filme uvidíme Octaviu Spencer, Stanleyho Tucciho, Jahzira Bruna, Codie-Lei Easticka, či Kristin Chenoweth. Ako narátora budeme počuť Chrisa Rocka.

Scenár k filmu vznikol v spolupráci Zemeckisa, Kenyu BarrisaGuillerma del Tora. Jedným z producentov snímky je, okrem Zemeckisa a del Tora, aj Alfonso Cuarón

Premiéra filmu The Witches sa momentálnou situáciou trochu skomplikovala. Film mal prísť do kín v októbri. No štúdia Warner Bros. sa rozhodli film presunúť na stream HBO Max, kde si ho budú môcť diváci v USA pozrieť od 22. októbra. Avšak, pre medzinárodný trh a teda aj pre nás, štúdia sľubujú uvedenie filmu do kín. Kedy to bude, známe zatiaľ nie je. Pôvodný svk dátum premiéry filmu bol 12. november.

Poster: 

Bonus trailer: Jingle Jangle: A Christmas Journey

Keďže sa nám blížia Vianoce, stream Netflix prináša muzikálové, vizuálne magické dobrodružstvo v réžii Davida E. Talberta, ktorý napísal aj scenár a s piesňami od Johna Legenda, Philipa Lawrenca, Davyho Nathana, či Ushera a Kiany Ledé, ktorí naspievali titulnú pieseň This Day.

Film rozpráva príbeh excentrického výrobcu hračiek, ktorý voľakedy dávno prekypoval šťastím a radosťou. No po zrade zo strany jeho priateľa a nástupcu sa z jeho života vytratila všetka iskra a kúzla. Nádej na záchranu v ňom vyvolá jeho bystá a vynaliezavá vnučka, ktorá sa vydáva na dobrodružnú cestu v snahe nájsť magický vynález, ktorý pomôže zahojiť staré rany a obnoviť dávno stratenú životnú iskru.

Vo filme si zahrali Forest Whitaker, Keegan-Michael Key, Madalen Mills, Anika Noni Rose, Hugh Bonneville, Ricky Martin, či Phylicia Rashad.

Film Jingle Jangle: A Christmas Journey sa na Netflixe objaví 13. novembra 2020.

Zdroj:  youtube.com Foto © WarnerBros./20thCenturyStudios/Universal/Netflix/youtube

Súvisiace články