TV tipy na štvrtý októbrový víkend: Kong: Ostrov lebiek, Mission Impossible: Fallout

23.10.2020|Marko Aust|

Pred nami je preddušičkový štvrtý októbrový víkend, na ktorý sme vybrali trojicu televíznych tipov.

Na piatkový neskorý večer sme vybrali francúzsky thriler Vojna policajtov (23:30h, ČT2), kde francúzske herecké stálice Marlène Jobert a Claude Brasseur stvárnili postavy obhajujúce zákon, avšak napriek tomu stoja proti sebe. Snímka zobrazuje nemilosrdný boj dvoch súperiacich policajných oddelení. Šéf špeciálneho oddelenia boja proti gangsterom Fusch sa snaží hrať čisto a bez podrazov, čo sa o jeho kolegovi komisárovi Ballestratovi z kontrašpionáže nedá povedať. Ballestrat čaká na vhodnú príležitosť, ako svojho protivníka i s jeho mladou kolegyňou zničiť. Tá sa čoskoro naskytne a vojna policajtov začína.

Na sobotu večer máme tip na snímku od producentov Godzilly s názvom Kong: Ostrov lebiek (20:30h, Markíza). Rôznorodá skupina vojakov, vedcov, dobrodruhov a krásnej novinárky, priletí v roku 1973 preskúmať mýtický ostrov, kde sa niečo deje. Netušia, že vstúpili na územie obrovského gorilieho samca a prehistorických dravcov, ktorý majú na ich prítomnosť svoj inštinktívny názor. Odrezaný od materskej lode a sveta, sa malá skupina nevítaných hostí vydá v ústrety nerovného boja človeka s prírodou..

Tom Cruise sa vracia ako agent Ethan Hunt v akčnom thrilleri Mission: Impossible – Fallout (20:35h, Joj), náš tip na nedeľu večer. Na začiatku tohto príbehu čelí Ethan úplne novej situácii. Niečo sa pokazilo, pasca neklapla a vinou jeho zlyhania sa ocitnú v smrteľnom ohrození vybrané svetové metropole. Ethan je presvedčený, že len on so svojím týmom dokáže tragickú chybu napraviť. Je však sám, kto si to myslí. Do hry vstupujú ďalší hráči, ktorí mu možno pomáhajú, ale možno tiež sledujú svoje vlastné záujmy, ktoré sú v rozporu s tými Ethanovými.

  Foto © Continental Film/CinemArt

Súvisiace články