Prvenstvo v tržbách si udržala snímka Black Widow i v treťom júlovom otváracom víkende

20.7.2021|Marko Aust|

Prvé miesto v tržbách si i v druhom týždni po premiére udržala snímka Black Widow, od Marvel studios, v ktorej sa opäť predstaví Scarlett Johansson v úlohe čiernej vdody. Pripísala sa tržby 64 857 eur, za návštevnosť 9 162 divákov jej patrí druhé miesto.

Druhú priečku si berie premiérová snímka Space Jam: Nová legenda, vo svojom uvádzacom týždni utŕžila 56 930 eur, počet divákov mala najvyšší 9 622 čo ju radí na prvé miesto. LeBron James, svetoznáma basketbalová legenda, zažije na plátnach kín epické dobrodružstvo po boku Bugsa Bunnyho.

Treticu na stupienku viťazov uzatvára film Zabijakov osobný strážca 2. Vo svojom premiérovom týždni zarobil 41 950 eur a zhliadlo 6 475 divákov. Osobný strážca Michael Bryce (Ryan Reynolds) a nájomný vrah Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) sa proti svojej vôli opäť stretávajú pred kamerami a spolu s Kincaidovou ženou (Salma Hayek) musia zachrániť svet pred jedným pomstychtivým šialencom (Antonio Banderas).

Na 4.miesto zostúpila česká komédia Matky, v štvrtom týždni od uvedenia mala 5780 divákov a tržby jej narástli o ďalších 38 116 eur.

Z noviniek sa umiestnili v prvej desiatke dve snímky. Film Escape Room: Niet úniku obsadil piate miesto (5 014 divákov / 31 662 eur). Film je pokračovaním psychologického thrilleru, tentokrát sa nič netušiaca skupina šiestich ľudí ocitne uzamknutá v ďalšej sérii únikových miestností.

Ôsme miesto patrí rodinnej animovanej snímke Chlpáčikovia (3 693 divákov / tržby 21 433 eur). OPka a  ED sú chlpaté zvieratká, ktoré vyzerajú ako šištičky, žijúce na na Galapágoch v roku 1835. Opka a Ed si uvedomia, že sa musia vrátiť do minulosti a svoj druh zachrániť. 

Zdroj:  ufd.sk Foto © Continental Film

Súvisiace články