Osobnosť Dustin Hoffman
N/A
Články (1)

Dátum narodenia:

8.8.1937, Los Angeles, Kalifornia, USA

Herecká filmografia
Kung Fu Panda 32016
Shifu (hlas)
The Program: Pád legendy2015
Bob Hamman
Chef2014
Kung Fu Panda 22011
Shifu
Fotri sú lotri2010
Bernie Focker
Ríša hračiek2007
Mr. Edward Magorium
Horšie to už nebude2006
Profesor Jules Hilbert
Hľadanie Krajiny-Nekrajiny2004
Charles Frohman
Mám rád Huckabees2004
Bernard
Jeho foter, to je lotor!2004
Bernie Focker
Polnočná míľa2002
Ben Floss
Guľa1998
Dr. Norman Goodman
Mesto šialencov1997
Max Brackett
Spáči1996
Danny Snyder
Billy Bathgate1991
Dutch Schultz
Rodinný podnik1989
Vito
Rain Man1988
Raymond Babbitt
Polnočný kovboj1969
Ratso