Osobnosť Clive Owen
N/A
Články (1)

Dátum narodenia:

3.10.1964

Herecká filmografia
Blíženec2019
Clay Verris
Anon2017
Sal Frieland
Valerián a mesto tisícich planét2017
veliteľ Arün Filitt
Knick: Doktori bez hraníc2014
dr. John W. Thackery
Words and Pictures2013
Jack Marcus
Elitní zabijaci2011
Spike
Intruders2011
John Farrow
Dvojitá hra2009
Ray Koval
The International2008
Louis Salinger
Shoot 'Em up2007
Smith
Kráľovna Alžbeta: Zlatý vek2007
Sir Walter Raleigh
Spojenec2006
Dalton Russell
Potomkovia ľudí2006
Theodore Faron
Vykoľajení2005
Charles Schine
Sin City - mesto hriechu2005
Dwight
Kráľ Artuš2004
Artuš
Agent bez minulosti2002
The Professor