Filmové tipy na prvý novembrový víkend: Love Hard, Mesto lží

5.11.2021|Marko Aust|

V našej pravidelnej rubrike sme pre vás pripravili trojicu filmových tipov na nadchádzajúci novembrový víkend.

Prvý tip na piatkový večer poteší priaznivcov romantických komédii. Film Love Hard, ktorý má v piatok na  Netflixe premiéru, je o mladej žene z Los Angeles, ktorá nemá šťastie v láske, sa cez zoznamovaciu aplikáciu zamiluje do muža z východného pobrežia a rozhodne sa ho prekvapiť na sviatky, len aby zistila, že bola ulovená s niekým, kto sa vydával za iného. Táto odľahčená romantická komédia je kronikou jej pokusu sa zamilovať.

Dvojnásobného držiteľa Oscarov amerického herca Dustina Hoffmana snáď nemusíme predstavovať. V snímke Maratónec (21:45h, ČT2), ktorú máme ako ďalší tip na sobotu, si zahral študenta, ktorý sa nevedomky pripletie do smrtiacej medzinárodnej konšpiračnej hry. Rozpútal ju nacistický vojnový zločinec na úteku (Laurence Olivier). Sadistický vrah ide tvrdo za svojim cieľom, ktorým je zásielka diamantov.

Treticu filmových tipov uzatvoríme tipom na nedeľný večer. Krimi snímka Mesto lží (21:00h, HBO GO). Detektív losangeleskej polície Russell Poole (Johnny Depp) nedokáže vyriešiť svoj najväčší prípad - vraždy hudobných legiend Tupaca Shakura a Christophera Wallacea prezývaného Notorious B.I.G, ktorí boli nezávisle na sebe zastrelení v rokoch 1996 a 1997. Prípad zostáva aj po dvadsiatich rokoch otvorený. Reportér Jack Jackson (Forest Whitaker), ktorý sa zúfalo snaží zachrániť svoju povesť a kariéru, sa snaží zistiť dôvod. Vyhľadá Poolea a spoločne sa snažia prípad konečne uzavrieť.

Prajeme príjemný víkend.

  Foto © Netflix/HBO

Súvisiace články