TV tipy na tretí októbrový víkend

18.10.2019|Marko Aust|

Dnešné sychravé a hmlisté počasie mnohých nabádajú si na televíznych obrazovkách pozrieť nejaký film pri dobrom horúcom čaji. Máme pre vás výber televíznych tipov na tento víkend.

Na neskorší piatkový večer máme tip na mysteriózny triler Oko dravca (22:45h, Markíza), po zdvihnutí telefónu sa vám zvyšok života premení na nekonečnú nočnú moru. V hlavných úlohách sa predstavia Shia LeBeouf, Michelle Monaghan a Billy Bob Thornton. K tejto snímke sme písali aj filmovú recenziu.

Fotogaléria Oko dravca (2008)Zobraziť fotogalériu »

Sobotný večer si môžete spestriť dobrodružnou drámou Bounty (23:25h, ČT1), kde časť posádky sa vzbúrila proti despotickému kapitánovi lode počas plavby plnej nástrah do tichomorského Tahiti. V úlohe kapitána Williama Bligha sa predstaví Anthony Hopkins, ďalej hrajú Mel Gibson, Edward Fox, Daniel Day-Lewis a Laurence Olivier.

Na záver víkendu si môžete pozrieť dobrodružný film Múmia (20:35h, Joj). Dobrodruh Nick Morton v podaní Toma Cruisea spolou s archeologičkou (Annabell Wallis) objavia v Egypte sarkofág, do ktorého zaživa uväznili pred dvetisíc rokmi ambicióznu princeznú Ahmanet (Sofia Boutella) ako trest za spojenie s temnými silami.

Prajeme veľa zábavy a príjemný víkend.

  Foto © CinemArt/Tatrafilm

Súvisiace články